سیبزمینی ذغالی
ابتدا 450 گرم سیب زمینی را درون قابلمه بریزید و به قدری آب بریزید تا حدودا 2 سانتی متر بالای سیب زمینی ها آب باشد. شعله گاز را روی حرارت متوسط تنظیم کنید و وقتی آب جوش اومد به مدت 12 دقیقه بذارید تا سب زمینی ها پخته شوند.
سپس اون ها رو آبکش کنید و برای اینکه زودتر خنک شوند زیر آب سرد قرار بدید.
در حین اینکه سیب زمینی ها در حال پختن هستند در یک کاسه 1/4 پیمانه سس مایونز، 1/4 پیمانه سس خردل، 3 حبه سیر له شده، 2 قاشق چایخوری آویشن، 1 قاشق غذاخوری و 1/2 قاشق چایخوری فلفل را بریزید.
مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
سپس سیب زمینی را درون کاسه حاوی سس بریزید.
در آخر اونها رو به مدت 3 دقیقه برای هر طرف گریل یا کبابی کنید تا ترد شوند.
این دستور تهیه یک میان وعدهی عالی و خوشمزه است. سیبزمینی زغالی مخصوص آدمها. اما اگر آقای سیبزمینی هستید، دستور پخت بسیار سادهتری هم وجود دارد. یک کاری کنید که خانوم سیبزمینی حس بدی پیدا کند یا از شما دلخور شود. تبریک! شما تا اعماقتان جزغاله شدید. اصن خود ذغال شدید.
تا یک برنامهی دیگر شب خوش و خدا نگهدارتان